top of page
Zoeken
svenwildenberg

Peter en Nikki 25 juli 2024

Op een zonovergoten dag, met het schitterende Houtse Meer als achtergrond, gaven Peter en Nikki elkaar het ja-woord. Aangezien de verloving al enigszins gedateerd was, welgeteld 10 jaar, moest eerst het stof van mijn tekst blazen om te starten. Als trouwambtenaar was het voor mij een eer om deze ceremonie te mogen begeleiden, omringd door hun dierbaarste familie. De sfeer was vol warmte en emotie, en er was volop ruimte voor humor en persoonlijke verhalen. We lachten om Peter's ondeugende jeugdverhalen en genoten van de warme band die zowel zij als Nikki met hun families delen.

Hun reis samen begon online, maar die digitale kennismaking mondde uit in een diepe en liefdevolle verbintenis. Tijdens hun trouwceremonie werden zij bijgestaan door hun zoontjes Milan en Keano, en mochten zij ook doormiddel van een kinderakte akkoord geven voor de bruiloft van hun ouders. Deze bijzondere trouwdag was een mix van lach, liefde en een vleugje ondeugendheid – precies zoals Peter en Nikki zijn.

Tot slot verraste ik het kersverse echtpaar met een schilderij van hun favoriete restaurant, als symbool van hun gedeelde herinneringen. Peter en Nikki verlieten als man en vrouw de trouwlocatie, klaar om te genieten van hun eerste avond samen in hun eigen achtertuin, liefkozend "Tuinesië" genoemd.

Als trouwambtenaar kijk ik met veel plezier terug op deze bijzondere bruiloft. Het was een eer om deel uit te maken van hun dag en te zien hoe ze elkaar hun trouw beloofden.

Zij hebben de samenwerking met mij als volgt ervaren:

"Wij hebben een hele mooie bruiloft gehad mede door Sven. Heldere communicatie en verwachtingen naar elkaar. Heeft op een mooie manier onze 2 zoons betrokken bij de ceremonie. Uiteraard mocht humor hierbij niet ontbreken.

Ook heeft hij goed meegedacht met hoe de ceremonie ingevuld kon worden.

Kortom wij kijken terug op een hele mooie dag, mede mogelijk door Sven!!"

Onderstaand nog een reportage gemaakt door Liona Fotografie



Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page