top of page
Zoeken
svenwildenberg

Linda en Vincent 2 augustus 2024

De prachtige bruiloft van Linda en Vincent

Bij Mrs. Park in Eindhoven gaven Linda en Vincent elkaar het ja-woord tijdens hun sfeervolle bruiloft in het bijzijn van hun geliefde familie en vrienden. De ceremonie, die ik als hun trouwambtenaar mocht leiden, was gevuld met liefde, emotie, en een gezonde dosis humor. Het was niet alleen de dag waarop hun liefde werd bezegeld, maar ook Vincents 50e verjaardag – een dubbele viering die de dag extra bijzonder maakte. Vandaar dat we de ceremonie aftrapten door te zingen voor Vincent en te proosten met een borreltje. Welke overigens al in Vincent zijn maag was verdwenen voordat ik het woord proost volledig had uitgesproken.

Vervolgens werden bonte verhalen gedeeld over uit de hand gelopen feestjes, carnavaleske voetbalpartijtjes, stiekem roken van sigaretjes en onstabiele ritjes na een gezellige borrel.

Hun liefde begon met een uitwisseling van telefoonnummers, het ook weer kwijtraken daarvan en een hartstochtelijke date leidde uiteindelijk tot deze prachtige trouwdag. Hun band werd in de loop der jaren sterker en hun liefde voor elkaar groeide, net als hun gezin. Vandaag stond niet alleen hun liefde centraal, maar ook de warmte en steun van hun families. Hun kinderen hadden een belangrijke rol in de ceremonie, en hun aanwezigheid maakte de dag extra bijzonder. De goedkeuring die werd gegeven aan de hand van een vingerafdruk op een kinderakte zorgde voor een compleet verhaal.

Als trouwambtenaar kijk ik terug op een schitterende trouwdag vol mooie herinneringen, gezellige anekdotes en liefdevolle geloften. Linda en Vincent straalden op hun dag, en het was een eer om als BABS deel uit te maken van deze bijzondere mijlpaal in hun leven. De ceremonie werd afgesloten met een persoonlijk cadeau: gepersonaliseerde glazen, om ervoor te zorgen dat het juiste glas altijd bij de juiste persoon blijft.

Onderstaand een aantal foto's verzorgd door Pics for you Trouwfotografie:




Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page