top of page
Zoeken
svenwildenberg

Eva en Ruben 31 mei 2024

Bijgewerkt op: 27 sep.

Voor een eerste kennismaking zochten wij elkaar op in Veldhoven en deelden wij de eerste indrukken met elkaar. Al vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat ik als BABS maar ook als persoon een klik voelde met Eva en Ruben. Al snel lieten zij merken dat zij graag met mij wilden werken als hun trouwambtenaar. Nadat zij mijn huiswerk hadden ingevuld ben ik bij hun thuis langsgegaan om alle info over hen te vergaren. Tijdens dit gesprek stonden we stil bij alle dankbare, emotionele en mooie momenten die zij de afgelopen jaren hadden meegemaakt. Als trouwambtenaar zou je denken dat ik alle emoties aan mij voorbij laat gaan, maar naast dat ik mee kan lachen kan ik zeker een traantje wegpinken bij de bijzondere verhalen die geregeld tot mij komen. Soms ben ik nu eenmaal ook een emotioneel wrak. Die afwisselingen van verhalen zorgen er voor dat ik als BABS een mooie mix aan verhalen kan vertellen op de meest bijzondere dag uit iemands zijn leven. Zo ook op de trouwdag van Ruben en Eva. Tijdens hun ceremonie begon ik mijn verhaal met het volgende: "Waar je in menig relatie spreekt over liefde op het eerste gezicht, is daar in het verhaal van Eva en Ruben niet echt sprake van. Welgeteld 1,5 jaar hebben zij nodig gehad om elkaar te vinden. Was hun glimlach die elkaar heeft verblindt om de liefde te zien? Was het het analytische vermogen om alle voors en tegens af te wegen? Wat het ijs heeft doen breken zullen wij wellicht nooit weten. Inmiddels gaan zij al wel 6 jaar hoteldebotel door het leven en hebben zij inmiddels al een zo burgerlijk leven gevonden door ieder weekend samen het huishouden te doen en zaterdagavond op de bank te ploffen met een heerlijke bak Ben & Jerry’s. Zolang zij dit blijven combineren met ellenlange wielertochten. Zal die glimlach nooit van hun gezichten verdwijnen." Om daarna met luid applaus hun ceremonie daadwerkelijk te starten. Als trouwambtenaar heb ik hun ceremonie gevuld met een mix van humor en ook emotionele momenten. Tijdens het vertellen van hun verhaal kwamen we er achter dat zij beide nogal eens momenten van vallen en opstaan hadden meegemaakt als het gaat om hun fietstochten. De zijwieltjes die ik hen daarom heb aangeboden om in het vervolg wat stabieler door het leven te gaan, werden dan ook zeker geapprecieerd. Zelf spraken zij de volgende lieve woorden over de samenwerking met mij: "31 mei was onze grote dag. Sven heeft onze dag een gouden randje gegeven.

Nu een maand later horen we nog steeds regelmatig terug van onze gasten dat ze het, oh zo leuk vonden, hoe Sven het heeft gedaan. En daar zijn we het volledig mee eens!

Met humor maar ook een mooi en rond verhaal. Sven voelt aan als er even ruimte nodig is voor verdriet. En denkt aan alle kleine dingen rondom het verloop van de ceremonie. Wij als fietsend stel met een ongelukje hier en daar kunnen dankzij Sven veilig door het leven met onze zijwieltjes (Top huwelijkscadeau).

Kortom, een complete ceremonie met een gouden randje (en dan heb ik het niet over onze ringen)."

Het was een eer om een bijdrage te mogen leveren aan hun dag.

Foto's van Fix fotografie



Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page